A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Vliwaktiv 10 x 20 cm (aktív szén tartalmú szívópárna)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Vliwaktiv 10 x 20 cm (aktív szén tartalmú szívópárna) 1 darab

1 darab

V

1 198 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0230

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Széntartalmú nedvszívó sebpárna
A sebbe nem ragadó nedvszívó párna, ami szag és baktériummegkötő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ideálisan alkalmas fertőzött, gyulladt, kellemetlen szagot árasztó sebek, mint pl. lábszárfekély, felfekvés, anális fisztula és fertőzött felületes sebek ellátására.
A bőrbarát, jól szellőző nem szőtt anyagú felületi réteg a sebváladékot gyorsan a nedvszívó magba (szén, viszkóza szál, cellulóz) vezeti. Az aktív szenes összetevő baktérium megkötő képességgel rendelkezik. Ennek a tisztító hatásnak köszönhetően fokozódik a zavartalan sebgyógyulás. A ruházatot védő vízhatlan borítás még nagy mennyiségű váladék esetében is meggátolja annak kijutását a kötésből. A hátsó védőréteg – kék csíkkal jelölve - megakadályozza a ruházat és az ágynemű szennyeződését.

Kiszerelés: steril, egyesével csomagolva, 20 db/doboz

hirdetés

Interakciók

Vliwaktiv 10 x 20 cm (aktív szén tartalmú szívópárna)