A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Suprasorb A 5 x 5 cm

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Suprasorb A 5 x 5 cm 1 darab

1 darab

V

258 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0218

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Természetes algarostból készült erős nedvszívó képességgel rendelkező kötszer; erősen váladékozó sebek, mint pl. lábszárfekély, felfekvés, bőrátültetések friss donor területe, valamint fertőzött sebek kezelésére.
A sebváladékban előforduló baktériumokat a gél megköti. A Suprasorb ®A alatt a seb állandóan nedves marad, a hámszövet jól fejlődhet, az optimális mikroklíma következtében gyorsul a sebgyógyulás.
A Suprasorb ®A nem ragad a sebbe, így a kötéscsere során a fiatal szövet nem károsul, a gyógyulási folyamat zavartalanul folytatódhat. Erős váladékfelszívó kapacitása következtében a kötéscserék közötti időtartam megnyúlik. A seb típusától és a váladékozás mértékétől függően a calcium - alginát kötszer akár 7 napig is a seben maradhat.
Sebváladékkal vagy vérrel érintkezve a Suprasorb ®A gélt képez. A sebváladék, Na+ ionjait a gél felveszi és Ca++ ionokat ad le.
Az egyidejű duzzadási folyamat eredményeképpen a Suprasorb ®A optimálisan illeszkedik a seb formájához.

Kiszerelés: 10 db/csomag, egyesével, sterilen