A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Peroneus emelő (Otto Bock)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Peroneus emelő (Otto Bock) 1 darab

1 darab

V

14 070 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0612060603

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A 28U9 lábszár ortézis kizárólag az alsó végtag ortetikai ellátására alkalmas. Indikáció: alkalmazása olyan pácinsek részére ajánlott, akiknek szükségük van a lábemelő funkció támogatására.A lábszár-ortézis megemeli a lábat és passzívan, elasztikusan korlátozza a plantárflexiót. Az indikációt minden esetben az orvos állapítja meg. A 28U9 ortézis anyaga fröccsöntött polipropilén. A mellékelt tépőzár és a felszerelésére való szegecsek rögzítik az ortézist a lábszárra. Az ortézis kiegészítő tartozéka még egy tépőzáras sípcsontpárna valamint egy vádlipárna 6 öntapadós vádlikarikával. Mivel az ortézis fröccsöntött technikával készül kevés hőenergia segítségével termoplasztikus eljárással utánformázható. A termék méretezéséről és a használatra vonatkozó egyéb információkról bővebben lásd a mellékelt Használati utasításban.