A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Metalline 10 x 12 cm

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Metalline 10 x 12 cm 1 darab

1 darab

V

163 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0230

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Az alumínium füsttel bevont, jól simuló, puha, különösen finom sebfedő lap jó váladékfelszívó képességgel rendelkezik. Sima felszíne nem ragad a sebbe. Így a sebgyógyulás zavartalan, a kötés trauma mentesen cserélhető, elősegítve a gyógyulás folyamatot.
Többrétegű felépítése:
Seb felőli réteg: finom, alumínium füsttel bevont vékony flísz.
Adszorbens réteg: vastag flísz.
Külső oldala: tűszúrás szerű lyukakkal ellátott flísz. A rétegeket a tűszúrások és semleges diszperziós ragasztó köti össze, kiváló abszorbciós tulajdonságokat kölcsönözve a kötszernek. Sugárral sterilezett, illetve ily módon sterilezhető.
Minden típusú sebre – traumatológián, sebészeten, bőrgyógyászaton, flebológiában, főként felületes sebek, horzsolások, égések ellátására, továbbá elsősegély nyújtására használható.
Egyesével sterilen csomagolva, 10 db/doboz